TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇKHD: Pembe bir adım atalım

Adana Tepebağ Rotarack Klübü öncülüğünde, Adana, Seyhan ve Çukurova Rotarak Klüblerinin de katkılarıyla Meme Kanseri Hakkında Farkındalık yaratmak amacıyla Pembe Bir Adım Atalım toplantısı, Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneğinde gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2019 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2019 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇKHD: Pembe bir adım atalım

ADANA (İLKHABER) - Adana Tepebağ Rotarack Klübü öncülüğünde, Adana, Seyhan ve Çukurova Rotarak Klüblerinin de katkılarıyla Meme Kanseri Hakkında Farkındalık yaratmak amacıyla Pembe Bir Adım Atalım toplantısı, Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneğinde gerçekleştirildi.

Gençlerin organize ettiği toplantıya ÇKHD evsahipliği yaptı.

Meme Kanseriyle mucadele de farkındalık yaratmak amacıyla sunum Seyhan Rotary Klüb Başkanı Prof. Dr. Cüneyt Evrüke tarafından gerçekleştirildi. ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça bu işbirliğinden duyduğu memnuniyeti belirtirken, Tepebağ Rotary geçmiş donem başkanı  Nazan Özçelik, Adana, Adana Tepebağ, Adana Çukurova ve Adana Seyhan Rotaract’larına çok teşekkür etti..

Gençlerin bastırmış oldukları broşürler ve görseller dağıtılarak bu çalışmanın sürdürülebilirliğini arttırmak amacıyla işbirliğine devam edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.