TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Boydak, MHP’nin 50. Yıl kutlamalarına katıldı

Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 50’nci yıl kutlamalarına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2019 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2019 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Boydak, MHP’nin 50. Yıl kutlamalarına katıldı

ADANA(İLKHABER)- Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 50’nci yıl kutlamalarına katıldı.   

MHP, kuruluşunun 50'nci yıldönümünü, Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirdi. MHP kurultayını, Adana'da 1969 yılında ilk kongresini gerçekleştirdiği Adnan Menderes Spor Salonu'nda Cumhur İttifakı'na gönül verenlerle birlikte kutladı. Bahçeli, 50. Yıl kutlamalarında konuşma yaptı.

Bahçeli, konuşmasında, "Tarih 1969 yılının 9 Şubatıydı. Bir karar verilecekti. Bir adım atılacaktı. Bir hareket başlayacaktı. Şanlı Başbuğ, yeni bir çağı, yeni bir Ergenekon’u müjdeliyordu. Kaynağını Türk İslam Ülküsü'nden bulmuş Türk Milliyetçiliği eyleme geçiyordu. Yepyeni bir meşale yanıyordu. 9 Şubat 1969’da partimizin ismi Milliyetçi Hareket partisi oldu. 3 hilal milliyetçi uyanışın bir kez daha sembolü haline geldi." ifadelerini kullandı.

BAŞKAN BOYDAK: BİRLİKTELİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAYACAK

Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak, MHP’nin 50. Kuruluş Yıldönümü'nde açıklamalarda bulundu. 

Başkan Boydak yaptığı açıklamada, “ Milliyetçi Hareket Partisi' nin 50’nci Kuruluş Yıldönümü'nü öncelikle tebrik ediyorum. Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası ülkenin bekası için tek vücut olmuştur. Bu birliktelik sayesinde oluşan Cumhur İttifakı ülkemizin dört bir yanında huzurlu bir ortam yarattı. Bu birlikteliğimizi Allah’ın izniyle kimse bozamayacak” dedi.

MHP’nin 50. yıl Kurultayı'na MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanı sıra, parti genel başkan yardımcıları, MHP’li vekiller, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana milletvekili Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve milletvekilleri, Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak ve diğer ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte binlerce kişi katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.