TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASKF'den Emrah Kozay'a ziyaret

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetiminin siyasi parti ziyaretleri devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2019 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2019 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ASKF'den Emrah  Kozay'a ziyaret

ADANA (İLKHABER)-Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan ve yönetim kurulu üyeleri  CHP İl Başkanı Emrah Kozay'ı makamında ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Emrah Kozay'a gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Başkan Dr Ahmet Bozan, “Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak siyasi parti il başkanlarımızı ziyaretlerimiz devam ediyor. Bizler sporun ve müziğin evrensel olduğunu düşünen insanlarız. Hiçbir zaman sporda siyaset, etnik kimlik, dil, din ve ırk ayrımı yapılmayacağını; yapmayacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Spor kamuoyu olarak siyasi büyüklerimizden Adana'mız ile ilgili gerek tesisleşme, gerekse amatör kulüplerimize yardım konusunda destek istiyoruz. Bu tür çalışmalarda Adana ölçeğinde tüm Adanalı siyasi temsilcilerimizin bir bütün olmasının gerekliliğinin özellikle altını çizmek istiyoruz. Bu vesileyle bizleri kendi evinde ağırlayan siz değerli genç İl Başkanımıza teşekkür ediyoruz, desteklerinizi beklediğimizi belirtmek istiyoruz.” dedi.

ASKF Heyetinin ziyaretinin kendileri için çok önemli olduğuna değinen CHP İl Başkanı Emrah Kozay ise, “Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun son dönemlerdeki vizyonunu çok beğeniyorum. Gerçekten çok büyük bir çalışma ve azim içinde olduğunuzu görüyoruz. Bizler de kendi payımıza üzerimize düşen bütün noktalarda siz değerli başkanımızın ve spor camiamızın yanında olacağımızı özellikle belirtmek isterim. Sizlere her konuda yardım için biz de çaba sarf edeceğiz”  ifadelerini kullandı

Ziyarette ayrıca CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri Taylan Müjde ve Hikmet Özüak da hazır bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.