TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhur İttifakı’ndan büyük gövde gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) oluşturduğu Cumhur İttifakı, Adana’da tüm belediyeleri “16-0 kazanma inancını” sahaya ve sandığa yansıtmakta kararlı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2019 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2019 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Cumhur İttifakı’ndan  büyük gövde gösterisi

ADANA(İLKHABER) –  İki parti, tüm adaylarını tanıtacağı ve ünlü sanatçılar Yıldızdoğan ve Sultanbekov’un sahne alacağı muhteşem törenle büyük bir gövde gösterisine hazırlanıyor.

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI DA KATILACAK

Verilen bilgilere göre iki partinin belediye başkan adayları 26 Ocak 2019 tarihinde Cumartesi günü saat 14.00’da İstasyon Meydanı’nda halka kucaklaşacak. Muhteşem bir buluşma ve kaynaşmaya sahne olacak tanıtım şölenine Mali İşlerden Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ile AK Parti Tanıtım ve Medya'dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu’nun yanı sıra iki partinin Adana milletvekilleri ve üst düzey temsilciler de katılacak.

YILDIZDOĞAN VE SULTANBEKOV’DAN KONSER

MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı ve AK Parti İl Başkanı Şerif Güler’in iddialı hazırlandıkları, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün güçlü katkılarıyla gerçekleştirilecek olan şölende, ünlü sanatçılar da birer konser verecekler. Bütün Türk dünyasında milyonların gönlünde taht kuran Mustafa Yıldızdoğan ve Kazakistanlı sanatçı Arslanbek Sultanbekov, Adana’da yüz binleri coşturacaklar.

PARTİLİ-PARTİSİZ TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek var olması ülküsüne dayalı milli bekanın korunmasını esas alan ve gönül birliğiyle tesis edilen Cumhur İttifakı, Adana’da başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçelerde belediyeleri kazanacağına yönelik güçlü bir inancı paylaşıyor. Tanıtım şölenine partili-partisiz tüm vatandaşların davetli olduğu bildirildi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.