TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü; “Play-Off’u kovalayabiliriz”

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ikinci yarı ilk haftasında kendi saha ve seyircisi karşısında İzmit Belediyespor’u 84 – 79 yenen Gündoğdu Adana Basketbol, düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes aldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2019 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2019 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ünlü;  “Play-Off’u kovalayabiliriz”

F. Metin MARACI

ADANA(İLKHABER) Genç ve eksik kadrosuna rağmen, tecrübeli rakibi karşısında baskın oynayan Adana ekibi, play-off hattını zorlayacak gibi görünüyor. Maç sonu açıklamalarda bulunan Takım Koçu Ender Ünlü, önemli bir galibiyet aldıklarını ve bu galibiyet ile play-off’u kovalayabileceklerini söyledi.

İzmit karşısında alınan galibiyetin önemine değinen Ünlü, şu sözlere yer verdi;

“Sonunda istediğimiz gibi bir yabancı aldık. Ligde 3 yabancı ile oynuyorduk ve en önemli oyuncum Nihan sakattı. Başka sakat oyuncularımız da vardı. Bizden daha büyük bütçeli, daha pahalı oyuncularının olduğu, tecrübeli bir takımla oynadık.

“İNANDIK VE KAZANDIK”

İnandık ve kazandık. Oyuncularımız kutluyorum. Takımımız proje takımı va çok başarılı sonuçlar sergiliyor. Türk Milli takımımıza Adanalı gençlerimizi kazandırmak istiyoruz. Burada inanmak önemli ve inandığımız sürece sonuna kadar gideceğiz.

“KENTİN İLERİ GELENLERİNDEN DESTEK BEKLİYORUZ”

Kentimizin ileri gelenleri bize bir yabancı daha alabilirlerse, takımımızla hiç kimsenin beklemeyeceği şeyleri yapabileceğini düşünüyorum. Aldığımız galibiyet ile düşme hattından iyice uzaklaştık ve artık play-off kovalayabiliriz”

Takımın tecrübeli oyuncusu Gamze Zeren de tam kadrodan yoksun olarak maça çıktıklarını, ancak taktik ve mücadeleleri ile kazanmayı bildiklerini belirterek, “Galibiyet aldığımız için mutluyuz. Burada kendimi buldum ve daha iyi olacağım” şeklinde konuştu.

HAFTA SONU FENERBAHÇE’YE KONUK OLACAK

Gündoğdu Adana Basketbol, sezonun ikinci devre 15. Haftasında Cumartesi günü saat 13:00’de Fenerbahçe’nin konuğu oluyor. Sezonun ikinci haftasında evinde Fenerbahçe’yi 70-68 yenen Adana temsilcisinin bu hafta da sürpriz yapması bekleniyor.

MARGİNEAN, SAYI ÜRETMEDE ZİRVEYİ ZORLUYOR

Ayrıca Gündoğdu Adana Basketbol takımında sayı üretmede zirveye oynayan önemli oyunculara sahip. Takımın adeta bel kemiği olan Gabriella Marginean, 14 maçlık periyottta 18.5 sayı ortalamasıyla ligde 4. sırada yer alıyor. Toplam sayı üretiminde de 14 maçta 259 sayı üreterek 3. sırada yer tecrübeli oyuncu, zirveyi zorluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.