TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hainlerin planı suya düştü

Adana polisi Kobani olaylarının ve 9 Ekim bölücü terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkışının yıl dönümünde polise atılmak üzere hazırlanmış 5 el yapımı bomba ele geçirdi

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2018 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2018 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Hainlerin planı suya düştü

 

ADANA (İHA) - Adana polisi, Kobani olaylarının ve 9 Ekim bölücü terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkışının yıl dönümünde polise atılmak üzere hazırlanmış 5 el yapımı bomba ele geçirdi.  

  Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kobani ve bölücü terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkışının yıl dönümünde terör örgütü elemanlarının polise ve araçlarına karşı bombalı eylem yapacağı bilgisine ulaştı. Polis bu bilgi doğrultusunda yaptığı çalışmada eylemde kullanılacak bombaların merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde bir evde saklandığını tespit etti. Polis eve yapılan baskında 5 pet şişeden yapılmış el yapımı bomba, 5 bomba fünyesi ele geçirdi. Polis malzemelere el koyarak olaya karıştığı ileri sürülen 3 kişiyi de gözaltına aldı. Polis bu baskınla muhtemel bir eylemin önüne geçti. 

  Emniyetteki sorgulamaları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

                                         

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.