TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuyumcuda husumet kavgası

Adana’da bir kuyumcuya hasımları tarafından saldırı düzenlendi. Tabanca ve pompalı tüfekle kuyumcuya ateş edenlerin, soygun girişimi yapmak için değil, kuyumcu ile aralarında alacak verecek meselesi olduğu için ateş ettiği ortaya çıktı. Kuyumcunun güvenlik amaçlı kapanan kapısı olası bir katliamı önledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2018 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2018 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kuyumcuda husumet kavgası

 

Tevfik DİNÇKALMIŞ

ADANA (İLKHABER) - Seyhan İlçesi, Barbaros Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre ellerindeki pompalı tüfek ve tabancayla Eminağa Caddesi üzerinde yer alan bir kuyumcuya gelen maskeli iki kişi, işyerinin önünde bulunan ve elinde siyah bir çanta olan Duran Altunkaya’ya ateş etmeye başladı. Neye uğradığını şaşıran Altunkaya, can havliyle işyerinin içine doğru kaçarken, saldırganlar da onu takip etti.

Saldırı anında olası bir soyguna karşı kuyumcunun ‘otomatik kilit’ önleme sistemi devreye girerek kapıyı kapattı. Kapının kapanması ile içeri giremeyen zanlılar, kapıya ardı ardına ateş etti, ancak yine de başarılı olamadı.

İçer giremeyen yüzü maskeli şahıslar, ellerindeki silahlarla havaya ateş edip, sonrasında da kendilerini ara sokakta bekleyen bir araca binip, hızla olay yerinden kaçıp izlerini kaybettirdi.

Saldırganların silahından çıkan saçmaların hedefi olan ve hafif yaralanan Duran Altunkaya özel bir hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine polis, saldırganların kaçarken kullandığı plakasız aracı olay yerine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta Ova Mahallesi’nde terk edilmiş halde buldu. Araçtan içi boş siyah bir çanta da çıkarken, zanlıların olay esnasında açtıkları ateş sonucunda da kurşunların hedefi olan bir kedinin telef olması da dikkat çekti.

Ayrıca soruşturma kapsamında olayın bir soygun girişimi değil, Altunkaya’nın geçmişteki alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan husumetten kaynaklı bir saldırı olduğu ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yüzü maskeli şahıslar da her yerde aranıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.