TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhteşem düğün

Mardin’in köklü ailelerinden olan Bilirer ve Demiralp (ŞAAR) ailesinin genç evlatları Ezgi Bilirer ile Ünlü müziğin alasını konuşturan udu ustası Volkan Demiralp Kızıltepe Mova otelinde yapılan muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2017 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2017 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Muhteşem düğün

Muhteşem düğün

 

ADNAN AVUKA

MARDİN- Mardin’in köklü ailelerinden olan  Bilirer ve Demiralp (ŞAAR) ailesinin genç evlatları  Ezgi Bilirer ile Ünlü  müziğin alasını konuşturan udu ustası Volkan Demiralp  Kızıltepe Mova otelinde yapılan muhteşem bir düğünle  hayatlarını birleştirdiler

 Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen misafirleri buluşturan  düğünde  uzun yıllar birbirlerini görmeyen her iki ailenni fertleri de birbirleriyle tanışma fırsatı buldu.

Müziğin ustası ve muhteşem udu ile kendi düğününde Mardin ünlü Mahalli sanatçısı Semir Ortaç’ın  arkadaşları ile  birlikte seslendirdikleri beş dilden şarkı ve türküler düğüne damgasını  vurdu. Gelin hanım  Ezgi müstakbel eşi Volkan Demiralp’ın çaldığı şarkı ve türküleri can kulağıyla dinledi.

Damat Volkan Demiralp rahmetli dayısı İstanbul Cumhuriyet başsavcısı Halil Avuka eşi Mükrime Avuka ile İzmir, İstanbul, Ankara, Şanlıurfa ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Demiralp, Avuka ve Bilirer ailesini buluşturan düğünde akrabalar birbirlerini görme fırsatı buldu, gecenin geç saatlerine kadar doya doya eğlendi.

Gelin Ezgi ile Damat Volkan, mahalli sanaçtı Semir Ortaç’ın daveti üzerine sahneye geldi ve Mardin’in Mahalli oyunu Reyhaniyi oynadı.  Çiftin oyunu çok beğenilip, ilgiyle izlendi.

MESLEKTAŞLARINDAN GELİN VE DAMADA BÜYÜK SUPRİZ

 Mardin mahalli  sanatçısı Semir Ortaç ildeki müzikle uğraş veren arkadaşları bir araya getirerek unutulmayacak bir müziğin icraatını ortaya koydu. Özellikle  birbirinden güzel  eserler ortaya koyan sanatçıları izleyenler, ””Böyle muhteşem ortami ilk defa görüyoruz” diyerek, ağabey olarak kabul ettikleri Semir Ortaç’ı alkış  yağmuruna tuttu.

Gelinin babası Kasım ile damadın babası Aydın masaları tek tek gezerek konuklarına “Hoşgeldin” diyerek, kendilerine bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.