TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akça: Kadın-erkek eşitliği için her alanda olacağız

Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği ve Kent Konseyi-Kadın Meclisi ortaklığında devam eden Bilinçli Kadınla Bilinçli Aileye ve Bilinçli Topluma Geçiş Projesi kapsamındaki Yüreğir ilçe toplantısı, Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Akça: Kadın-erkek eşitliği  için her alanda olacağız

 



ADANA (İLKHABER) - Dernek salonunda yapılan toplantıya kısa bir süre önce Akıncılar Mahallesi'nde anket uygulanan kadınlar ve dernek üyeleri davet edildi.
Projenin açılış konuşmasını yapan Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği Başkanı ve proje Koordinatörü Çiğdem Akça, "Bugüne kadar Yumurtalık, Karataş, Ceyhan, Karaisalı gibi çevre ilçelerimizi ziyaret ettik. Bu toplantılarımızda Yumurtalık Turizm ve Doğa Varlıklarını Koruma Derneği Yumurtalık'ta, Türkiye Yardımsevenler Derneği Ceyhan Şubesi Ceyhan'da, Karaisalı Belediyesi Karaisalı'da, Karataş Kadın Platformu Karataş'ta bize ev sahipliği yaptı" dedi.
Merkezde Yüreğir ile başladıkları toplantılarını her ilçede yapacakların belirten Akça, "Projemiz insan odaklı olup toplumsal fayda hedeflenmektedir. Toplumun en küçük birimi olan aileler de sağlanacak huzur ve dayanışma tüm topluma fayda sağlayacaktır" diye konuştu.
Psikiyatrist Şule Güney Sümbül, toplantıda, aile içi ilişkilerde etkili iletişim ve çatışma çözmenin önemine değindi ve psiko-drama ile örnekler gösterdi.
Çiğdem Akça ise toplumsal cinsiyet rolleri ve eşitliği konusunda yaptığı konuşmada, "Eğitim, ekonomi, siyaset ve toplumsal her alanda kadın-erkek eşitliği için mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.