TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Basın, Güçlü demokrasilerin en önemli yapı taşlarındandır”

Vali Mustafa Büyük, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü yayınladığı mesajla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2016 19:56
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2016 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Basın, Güçlü demokrasilerin  en önemli yapı taşlarındandır”

ADANA(İLKHABER)-Vali Mustafa Büyük, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla yayınladığı mesajda, basın mesleğinin demokrasilerin gelişmesi ve güçlenmesi yolunda en önemli yapı taşlarından biri olduğuna dikkat çekti ve basın çalışanlarının; "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladı.

 

Vali Büyük kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi;

 

"Basın; bireylerin haber alma hakkını sağlamalarının yanı sıra düşünce ve ifade özgürlüğünün yaygınlaşmasında, demokrasinin gelişmesi ve toplumsal bilincin oluşturulmasında çok önemli bir görevi yerine getirmektedir. Basın mesleği çalışanlarının, bu uğurda özveriyle gerçekleştirdikleri çalışmalar, her türlü takdire şayandır.

 

Kamuoyu adına üstlendikleri görevi; toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alan, ilkeli, bağımsız ve tarafsız bir anlayışla yerine getiren basın çalışanlarımız; toplumu her konuda bilgilendirme, haberdar etme ve kamuoyu oluşturma gibi önemli görevleri zor şartlar altında dahi yerine getirmektedir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, toplumsal barış ve huzurun önemli gereksinimi olan doğru ve sağlıklı bilgi akışının sağlanmasına, demokrasimizin güçlendirilmesine önemli katkılar sağlayan tüm basın mensuplarımızın, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü takdir ve içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.