TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ: Demokratik bir toplum için gazetecilerin rahatça görevlerini yapmaları gerekliliktir

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2016 19:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2016 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Uludağ: Demokratik bir toplum için gazetecilerin  rahatça görevlerini yapmaları gerekliliktir

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, gazetecilerin gününü kutlayarak, “Güçlü demokratik bir toplum için gazetecilerin rahatça görevlerini yapmaları, çalışmalarını sürdürebilmeleri bir gerekliliktir. ”dedi.

Başkan Bilal Uludağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle yayımladığı mesajda, mesai saati gözetmeksizin çalışarak günlük olayları ve gelişmeleri takip eden çalışan gazetecilerin, kamuoyunu bilgilendirmede önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade etti.

Başkan Bilal Uludağ, mesajında şu görüşlere yer verdi:

 “Çağdaş ve demokratik bir toplumun vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının ülkemizin demokratik gelişimine önemli katkılar sağladığı görülmektedir. Aynı zamanda Demokrasinin olmazsa olmazlarındandır.  Büyük özveri ve fedakârlık ile çalışan gazeteciler, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli bir işlev üstlenmektedir. Aynı zamanda Her türlü zor şartlarda çalışmayı ilke edinerek, hiçbir zaman usanmadan görevlerini ifa etmektedirler. Güçlü demokratik bir toplum için gazetecilerin rahatça görevlerini yapmaları, çalışmalarını sürdürebilmeleri bir gerekliliktir. 

Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, aynı zamanda ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına da önemli katkılar sağlamaktadır. Bu vesile ile İlimizde ve Türkiye genelinde görev yapan tüm basın mensupları ve ailelerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.”

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.