TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Herkes birliğimizi konuşacak

Göreve başladıktan sonra birleştirici tutumuyla dikkati çeken CHP Adana İl Başkanı Barut, CHP’li belediye başkanlarıyla buluştu

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2016 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2016 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Herkes birliğimizi konuşacak

Herkes birliğimizi konuşacak

 

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, il kongresi öncesinde verdiği “birlik beraberliği” sağlama sözünü yerine getiriyor.  Önce ilçe örgütlerini bütünleştiren Barut, CHP’li belediye başkanlarını da işin içine kattı. Barut, “Artık herkes CHP’de birlik ve beraberliği konuşacak. Ailemizi birlikte büyütüp birlikte iktidara yürüyeceğiz” diye konuştu.

 

“PARTİ İÇİ YARIŞ BİTTİ”

Mazbatasını alıp göreve başladıktan sonra ilk olarak ilçe başkanlarıyla biraraya gelen Barut, parti içi yarışın sona erdiğini, artık ülkenin, Adana’nın ve halkın geleceği için mücadele döneminin başladığını belirterek, 2019’da yapılacak seçimlerin startını verdi.

Dün de CHP’li Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal’la buluşan Barut, CHP’li belediyelerin sunduğu her hizmetin CHP’nin yerelde ve genelde iktidarında rol oynayan en önemli unsurlar arasında yer aldığını vurguladı.

 

“İKTİDARIN YOLU HİZMETTEN GEÇİYOR”

Üç belediye başkanının da Türkiye’ye örnek olacak hizmetlere imza attığını dile getiren Barut, Karalar, Çetin ve Ünal’a teşekkür etti.

İktidarın yolunun halka hizmetten geçtiğini ifade eden Barut, CHP’li üç belediyenin hizmetlerinin yanı sıra CHP Adana il ve ilçe örgütleri, kadın, gençlik kolları ve belediye başkanlarıyla birlikte canla başla CHP’nin başarısı için çalışacaklarını aktardı.

2019’daki yerel seçimlerde başta Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer ilçe belediyelerini de CHP’ye kazandıracaklarını söyleyen Barut, aynı şekilde genel seçimlerde de CHP’yi Adana’da birinci parti yapmak zorunda olduklarını kaydetti.

 

“ARTIK HERKES CHP’DEKİ BİRLİK, BERABERLİĞİ KONUŞACAK”

Siyasetin kişisel menfaatler için değil toplum için yapılması gerektiğinin altını çizen Barut, ülkenin ve halkın çıkarları için ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu ifade etti.

CHP iktidarı için gerekenin birlik, beraberlik ve parti aidiyeti olduğunu dile getiren Barut, kamuoyunda artık CHP’deki birliğin, beraberliğin konuşulacağını vurguladı.

CHP’nin “yerelde ve genelde iktidar” hedefi doğrultusunda birleşip ve bütünleştiğini vurgulayan Barut, “Artık hiç kimse CHP’yi olumsuzluklarla anmayacak. Herkes CHP’de birlik-beraberlik görüntülerini görecek, birlik-beraberliğimizi konuşacak. Ailemizi birlikte büyütüp birlikte iktidara yürüyeceğiz” diye konuştu.

 

“PARTİYE HİZMET EDEN HERKESLE BİR ARAYA GELECEĞİZ”

Önümüzdeki günlerde de eski ve görevdeki milletvekilleri, belediye meclis üyeleri, eski il ve ilçe başkanları, eski milletvekili ve belediye başkan adaylarıyla bir araya geleceklerini aktaran Ayhan Barut, “CHP’de farklı dönemlerde farklı konumlarda görev alan tüm partili emektarlarımızın görüşlerini alıp onların deneyimlerinden yararlanacağız. Çeşitli nedenlerle küsüp uzaklaşan partililerimizi da yeniden partimize kazandıracağız” şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.