TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karalar’dan kadınlara hayırlı olsun ziyareti

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve yeni seçilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan ve Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2016 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2016 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karalar’dan kadınlara hayırlı olsun ziyareti

Karalar’dan kadınlara hayırlı olsun ziyareti

 

 ADANA (İHA) - Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve yeni seçilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan ve Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.
Belediye Başkanı Karalar, ilk olarak CHP Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Canan Doğan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Zeydan Karalar, Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Doğan ve yönetim kurulu tarafından karşılandı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve yeni seçilen ilçe kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.
Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ikinci ziyaretini CHP Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Sonay Gültekin Özel ve yönetim kurulu üyelerine yaptı. Başkan Karalar, göreve yeni seçilen Özel ile yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kadınların siyasette aktif olmasının önemine değindi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.