TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Ekinci Şaka’yı kutladı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Şanlıurfa Şubesi’nin yeni Başkanı Mehmet Şaka’ya “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2016 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2016 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Ekinci Şaka’yı kutladı

Başkan Ekinci Şaka’yı kutladı

 

 

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Şanlıurfa Şubesi’nin yeni Başkanı Mehmet Şaka’ya “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. 
Kendisi de ziraat mühendisi olan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,  Ziraat Mühendisleri Odası Şanlıurfa Şubesi’nin geçen 26-27 Aralık’ta yapılan 11’inci Dönem Genel Kurulunda bin 387 delegeden 435’nin oyunu alıp, başkan seçilen Mehmet Şaka’yı makamında ziyaret etti. 
Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan ve Park Bahçeler Müdürü Mahmut Ekinci olduğu halde yeni göreve seçilen meslektaşlarıyla bir araya gelen Başkan Mehmet Ekinci, Mehmet Şaka ve ekibine başarılar diledi. 
Şanlıurfa’nın yüzde 60’ının tarımla ilgili olduğunu, il genelinde 5 milyon dekar sulanabilir tarım arazisi bulunduğunu belirten Başkan Ekinci, yörede tarımsal faaliyetlerin gelişmesi için ziraat mühendislerine büyük görevler düştüğünü belirterek. şöyle dedi:

“Ben de bir ziraat mühendisi olarak, bağlı olduğum odamı ve yönetim kuruluna seçilen meslektaşlarımı ziyaret etmek istedim. Önümüzdeki süreçte, bir yerel yönetimin, bu meslek grubuyla ne gibi verimli çalışmalar yapabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunacağız. Yeni Başkan Mehmet Şaka’ya görevi devreden Ali Rıza Öztürkmen’e de yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.”  
ZMO Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Şaka da hem meslektaş, hem de oda üyesi olan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek, “Sayın Başkanımız Mehmet Ekinci’nin seçim öncesinde olduğu gibi şimdi de bizlere verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde hep birlikte geliştireceğimiz projelerle Şanlıurfa’ya yararlı olmaya çalışacağız.” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.