TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇGC’den ücretsiz konser

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Konseri düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2016 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2016 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇGC’den ücretsiz konser

ÇGC’den ücretsiz konser

 

 
ADANA (İHA) - Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Konseri düzenliyor.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında düzenlenen konserler dizisinin ilkini Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu gerçekleştirecek. Şef Aygül Altınok Tutu yönetiminde çalışmalarını sürdüren TSM Korosu’nun konseri 10 Ocak 2016 Pazar günü saat 19.00’da Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek.
Türk Sanat Müziği Korosu iki bölümden oluşan konserinde birbirinden güzel şarkıları seslendirerek izleyenlere müzik ziyafeti çekecek.
Konserlerin ikincisini ise Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Türk Halk Müziği Korosu gerçekleştirecek. Şef Murat Kozan yönetiminde çalışmalarını sürdüren THM Korosu da yine Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde 14 Ocak Perşembe günü saat 19.00’da konser verecek. Türk Halk Müziği Korosu, yurdun dört bir yanından ve Adana yöresinden birbirinden güzel türküleri seslendirecek.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Seyhan Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirilecek olan Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Konserlerine tüm basın çalışanlarını eş çocuk ve yakınlarıyla davet etti. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen iki konseri de herkesin ücretsiz olarak izleyebileceğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.