TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Simge, oyunculukta acele etmiyor

Adana Optimum Alışveriş Merkezinin düzenlediği “Moda Günleri” kapsamındaki defilede podyuma çıkan Simge Tertemiz, etkinliğin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2015 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2015 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Simge, oyunculukta acele etmiyor

ADANA (İLKHABER) - Sıcakkanlılığı ve mütevazi kişiliği ile hayranlarının bir kez daha gönlünü kazanan Simge Tertemiz, mankenliğin çok uzun süre yapılabilen bir meslek olmadığını söyledi.
HAYALİM PODYUMDU
Tertemiz, 28 yaşında ve 4 yaşında bir çocuk annesi olduğunu belirterek, “Benim hayalim çocukluğumdan beri podyumlara çıkmak, model olmaktı. Bu nedenle daha 15 yaşında merdivenleri tırmanma mücadelem başladı. Kıvanç Tatlıtuğ’un birinci seçildiği “Best Model Of Turkey” yarışmasında gelecek vaad eden seçildim. Ama kafaya koymuştum, o tacı giyeceğim. 2004 yılında tekrar katıldım ve birinci oldum. Best Model of The World'de de Türkiye'yi temsil ettim ve dördüncü seçildim. “dedi.
TANRININ LÜTFU OĞLUM
“Tanrının bana lütfü” dediği oğlu Karya’nın 4 yaşında olduğunu ve onunla zaman geçirmekten büyük zevk aldığını anlatan Simge Tertemiz, “Annelik, insanın hayata bakış açısını değiştiriyor. Bir yerde nerdeyse hayatınızı ona endeksliyorsunuz. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın” dedi.
Gelecekteki kariyerini oyunculuk üzerine kurduğunu ancak acele etmediğini belirten Simge Tertemiz, “Çünkü, oğlumun bana en çok ihtiyacı olduğu dönemdeyim. Bu nedenle ona daha fazla vakit ayırmak istiyorum” diye konuştu.
İKİNCİ KADIN DEĞİL ESAS KADIN
Oyunculukta ikinci değil esas kadın olacağı bir rol istediğini belirten Simge Tertemiz, “Ben komediye daha yatkınım, farklı her türlü rol olabilir aslında. Ben eğitimini ciddi anlamda aldıktan sonra bu işi yapabilirim. Oyunculuğun yaşı yok. Sanat dünyasında en uzun süre yapılabilen zaten oyunculuk.
GELECEKTEKİ EŞ ADAYIM BENİ SARMIŞ GİBİ HİSSETTİM
Adana Optimum’daki defilede, ünlü modacı Yusuf Alp imzası taşıyan ve pamuğun tohumdan tekstile uzanan yoculuğunu anlatan “Beyaz Bir Masal” adlı elbiseyi final sahnesinde sunan Simge Tertemiz, “Pamuktan yapılmış bu elbiseyi giydiğimde gelecekteki eş adayım beni sarmış gibi hissettim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.