TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

M1’DE YAZ DEFİLESİ

Adana’da, ünlü mankenler Çağla Şikel, Sema Şimşek, Ebru Ürün, Sanem Balcı, Ceylan Saner, Tuğçe Sarıkaya’nın da aralarında bulunduğu 20 kişiden oluşan modeller, M1 Merkez Adana AVM’nin 15. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2015 İlkbahar-Yaz defilesinde Öykü Serter’in sunumuyla podyuma çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2015 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2015 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
M1’DE YAZ DEFİLESİ

ADANA (İHA) - Asil Çağıl Organizasyon’un organize ettiği defilenin koreografisini Best Model yarışmalarının koreografını yapan Asil Çağıl yaptı. Öykü Serter’in sunumuyla, aralarında Çağla Şikel, Sema Şimşek, Ebru Ürün, Sanem Balcı, Ceylan Saner, Tuğçe Sarıkaya’nın da bulunduğu ünlü mankenler defilede M1 Merkez Adana AVM’de hizmet veren mağazaların ürünlerini sergiledi. Defileyi izlemeye gelen yoğun kalabalık, mankenlerle fotoğraf çektirebilmek için birbiriyle yarıştı.
M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi, bölgenin en büyük ve en başarılı alışveriş merkezlerinden biri olarak giyimden, kozmetiğe, yapı marketten sinemaya, kitaptan mücevherata kadar geniş ürün yelpazesi ile Adana ve bölge halkına aynı çatı altında her türlü alışveriş kolaylığını, eğlence olanakları ile bir arada sunuyor.
M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi ücretsiz açık otoparkı, engelli müşterilerimiz, çocuklu ve hamile müşteriler için özel rezerve edilmiş otopark alanları, geniş, yüksek ve ferah koridor alanları ve tek katlı mimarisi, çok zengin ve geniş mağaza karması ile yılın 365 günü kesintisiz hizmet veriyor.
Bünyesinde bulundurduğu Real Hipermarket, Koçtaş, YKM, Media Markt, Boyner, Mudo, Zara, Gap, Marks&Spencer, Paşabahçe, Koton, Ayakkabı Dünyası, Teknosa ve Cinemaximum’un yanısıra toplam 100 mağaza ile Adana ve Çukurova’da alışveriş ve eğlencenin merkezi konumunda olan M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi, başta Adana olmak üzere bölge halkı ve komşu ülkelerden gelen ziyaretçilerin de buluşma noktası.
M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi, 15. yılını şu sloganla kutlayacak:
“Hayat sen bizi sevdiğin için güzel. Hayat sen mutlu olduğun için, sen aradığını bizde bulduğunda böyle çok sevindiğin için güzel. 15 Yılda nice güzellikler yaşadık birlikte; modayla, eğlenceyle, sanatla. Hep seninle.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.