TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’Lİ KADINLAR SOMA ŞEHİTLERİ İÇİN HELVA DAĞITTI

Ceyhan’da ise MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevinç Arıkan ve yönetim kurulu, yine Soma şehitleri için helva pişirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2014 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2014 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MHP’Lİ KADINLAR SOMA ŞEHİTLERİ İÇİN HELVA DAĞITTI

ADANA (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Kadın Kolları ve MHP Ceyhan Kadın Kolları, Soma şehitleri için helva dağıttılar.

Adana’da gerçekleştirilen faaliyette MHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Manisa’ya bağlı Soma ilçesinde bir kömür madeninde meydana gelen faciada şehit olan işçiler için irmik helvası hazırladılar. Parti binasında el emeği göz nuru dökülerek hazırlanan ve dualarla pişirilen helva, il binasındaki misafirlere ve il binasının bulunduğu sokak üzerindeki esnafa dağıtıldı.
Ceyhan’da ise MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevinç Arıkan ve yönetim kurulu, yine Soma şehitleri için helva pişirdiler. Arıkan ve arkadaşları, pişirdikleri helvayı Abdülkadir Ağa Cami cemaatine ve mahalle sakinlerine ikram ettiler. Her iki yerde de şehit işçiler için Kur’an-ı Kerim’den sureyi celileler okunurken, ayrıca dualar edildi. MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, “Ailesinin geçimi için toprak altında ve ateş çemberi içinde kalarak hayatını yitirenlerin Cenab-ı Allah’ın nazarında şehit hükmünde olduklarını biliyoruz. Hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.