TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ARIKAN’DAN “OYUNA SAHİP ÇIK” ÇAĞRISI

Çukurova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan, “Aylarca Yıldıray Arıkan hasta diye iftira attılar. Anketlerle açık ara önde olduklarını söylediler.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2014 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2014 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ARIKAN’DAN “OYUNA SAHİP ÇIK” ÇAĞRISI

ADANA (İLKHABER) -  Baktılar o da tutmadı. Şimdi de telefonla ev ev aranarak ve partimizin sözde onlara destek verdiğini söyleyerek oy istiyorlar. Burada çok çirkin bir oyun oynanıyor. Bu oyunu oynayanlar şunu çok iyi bilmeli ki, gerçek CHP’liler kendi partisinin dışında hiçbir siyasi partiye oyunu vermedi, vermezde. Adana’da bir değişim yaşanacak ve o değişimi de biz yapacağız.” dedi.

Seçim çalışmalarına hız veren CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday Yıldıray Arıkan Karaisalı’nın Bekirli, Ömerli ve Çatalan, Eğlence Köylerini gezerek seçmenlerle buluştu. Köy halkının sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Başkan Yıldıray Arıkan, 30 Mart’tan sonra bu sorunların hızlı bir şekilde çözüleceği sözünü verdi. Sarıçam’da düzenlenen toplantıya katılarak projelerinden söz eden Başkan Yıldıray Arıkan daha sonra Yüreğir’deki Kışla ve Dadaloğlu Mahalleleri’ndeki seçmenlerle biraraya geldi. CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, CHP İl Başkanı Orhan Sümer, Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün ve Yüreğir Belediye Başkan adayı Orhan Bayram’ında katıldığı Dadaloğlu Mahallesi’ndeki toplantıda, CHP’ye ve CHP’li belediye başkan adaylarına karşı son günlerde çok çirkin oyunlar oynandığını söyledi. Kendisi hakkında uzun bir süre hasta olduğu söylentileri yaydırıldığını belirten Başkan Yıldıray Arıkan, ‘Önce hasta dediler. Sonra yalan yanlış anketler kamuoyuna sundular. Bu da yetmedi şimdi de telefonla ev ev aranarak sözde bizim kendilerine destek verdiğimizi söyleyerek CHP’lilerden oy istiyorlar. Bu oyunu kim yapıyor kim kuruyor bilemiyoruz. Ama burada çok çirkin bir oyun oynanıyor. Karşımıza bir şer cephesi oluşturdular. Bu oyunları yapanlar artık şunu da çok iyi bilmeli. CHP Adana’da 30 Mart seçimlerinde büyük bir zaferle çıkacak’ dedi.
Türkiye’de en pahalı içme suyunu 5 lira ile Ceyhan, 3 lira 80 kuruş ile de Adana’nın kullandığından sözeden Başkan Yıldıray Arıkan, ‘Adana’nın çok önemli sorunları var. Özellikle işsizlik, ulaşım, master plan ve teşvik bunların başında geliyor. Teşvik olmamasından dolayı yatırımcı başka şehirlere yöneliyor. Turizm açısından Adana’yı canlandırmamız gerekiyor. Adana’da 10 bin yıllık Tepebağ höyüğü var. Burayı turizme mutlaka kazandırmamız lazım. Bizim iki ilçemiz, Yumurtalık ve Karataş, sahil kenarında. Daha önce büyükşehir belediyeleri bu ilçelere hitap edemiyordu. Ama yeni büyükşehir yasasıyla şimdi oralar da bizim ilçemiz oldu ve mutlaka orada deniz turizmini geliştireceğiz. Adana’nın çok geniş bir sahili var. Ama Adana’nın sahil kenti olduğu maalesef Türkiye’de bilinmiyor. Adana’da yarım saatlik mesafede denize gidiyorsunuz. 1 saatlik mesafede kayak merkezine gidebiliyorsunuz. Yayla turizmi var, Toros Dağları’nın hemen eteğinde kurulmuş. Yani Allah’ın verdiği tüm nimetler Adana’da, Çukurova’da var. Ama tabii bunları işlemek ve kullanmak lazım. Belediyle teşvikleriyle buralara yatırımcı çekerek yüzlerce gencimize iş sahaları ortaya çıkaracağız’ diye konuştu.
Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği üyeleriyle biraraya gelen Başkan Yıldıray Arıkan daha sonra Hadırlı Mahallesi’nde Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ile birlikte yüzlerce seçmene seslenerek projelerini anlattı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.