TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arıkan: Seçmen yalan ankete inanmıyor

Çukurova Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, “Adanalı kendisine hizmet edecek belediye başkanını da çok iyi biliyor’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2014 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2014 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Arıkan: Seçmen yalan ankete inanmıyor

Arıkan: Seçmen yalan ankete inanmıyor

 

 

 

 

ADANA (İHA) - Çukurova Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, Aladağ’da halka seslendi. Arıkan, ‘Biz bu şeçimi halkımızın da desteğiyle kazanacağız. Yalan yanlış anketlere halkımız hiç inanmadı bundan sonra da itibar etmeyecektir. Adanalı kendisine hizmet edecek belediye başkanını da çok iyi biliyor’ dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında CHP İl Başkanı Orhan Sümer ile birlikte Aladağ’a giden CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan seçmenlerle buluştu. Esnaf ziyaretleri yapan Başkan Yıldıray Arıkan, CHP Aladağ Belediye Başkan adayı Hasan Erkan’ın seçim bürosunun önünde bir konuşma yaptı. Son günlerde yalan yanlış ve taraflı anketlerle Adanalı seçmenin kafasının karıştırılmak istendiğini belirten Başkan Yıldıray Arıkan, CHP’nin birinci parti konumunda olduğunu söyledi. Başkan Yıldıray Arıkan, ‘Herkes şunu çok iyi bilmeli ki Adanalı kendisine gerçekten hizmet edecek belediye başkanını seçecek. Yaptığımız hizmetler ortada. Hem Seyhan da hem Çukurova’da bir çok kalıcı eser bıraktık. Vatandaşımız bunu görüyor. Şahsıma yapılan yalanlamalar tutmayınca şimdi de yalan yanlış anketlerle seçmende kafa karıştırılmak isteniyor. CHP bugün Adana’da birinci parti ve en yakın rakibinin de 4 puan önünde. Gerçek anket sonuçlarını önümüzdeki günlerde ben açıklayacağım’ dedi.
Başkan Yıldıray Arıkan daha sonra köy gezilerinde bulunarak seçmenlerin sorunlarını dinledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.