TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafik sorununu çözeceğiz

CHP Ardana Büşükşehir Belediye Başkan Adayı Arıkan, dolmuşçuların sorunlarını dinledi ve çözüm için planlarının bulunduğunu kaydetti

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2014 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2014 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Trafik sorununu çözeceğiz

Trafik sorununu çözeceğiz

 

  ADANA (İHA) - CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, dolmuşçu esnafı ve şoförlerle biraraya gelerek sıkıntı ve sorunlarını dinledi. 

  Şoförlerin özellikle trafik sıkışıklığı ve güzergahlar ile ilgili çok büyük problemleri olduğunu belirten Başkan Yıldıray Arıkan, 30 Mart’tan sonra Adana’nın ulaşım master planını hızlı bir şekilde hayata geçireceklerini söyledi.

  Topel, İtimat, Barkal Dolmuş Kooperatiflerindeki şoförlerle, Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile birlikte biraraya gelen Arıkan, yaşanan sıkıntı ve sorunları dinledi. Şoförlerin en büyük sorunun şehir içi trafiğinde yaşanan sıkışıklık ve güzergahlar olduğunu ifade eden Arıkan, "Adana’da özellikle şehir merkezinde yaşanan trafik yoğunluğu ve sıkışıklığı bugün çok büyük bir sorun haline geldi. Yollarımız artık bu trafik yoğunluğunu kaldıramayacak duruma geldi. Hem dolmuş ve otobüs esnafımız hem de Adana halkımız bu durumdan çok şikayetçi. 30 Mart’tan sonra ulaşım ile ilgili hazırladığımız master planla inşallah bu sorundan da Adanalılarımız kurtarmış olacağız" dedi.

  Başkan Arıkan daha sonra Adana ile ilgili projelerini anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.