TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu Başkan Arıkan’ı Adanalılara emanet etti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Adana’da

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2014 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2014 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kılıçdaroğlu Başkan Arıkan’ı Adanalılara emanet etti

Kılıçdaroğlu Başkan Arıkan’ı Adanalılara emanet etti

ADANA(İLKHABER)-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geldiği Adana’da Büyükşehir Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan’ın elini kaldırarak oy istedi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, ‘Başkan Arıkan’ı siz değerli Adanalılar emanet ediyorum. Herkes elini vicdanına koyacak ve 30 Mart’ta sandığa gidecek. Ya harama ya helale ortak olacağız.

Kozan ve Ceyhan’da yapılan mitinglere katılmak üzere Adana’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adana Havalimanı’nda çok sayıda partili tarafından karşılandı. Şarıçam İlçesi’nde otobüsünün önü kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hem Sarıçam adayı Cumali Yakan’a hem de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan’a destek istedi. Sarıçam’ın ardından İmamoğlu İlçesi’ne giden Kılıçdaroğlu burada halka seslendi. Kılıçdaroğlu, ‘İmamoğlu’nda korsan bir miting yapmışsınız. Hepinizi Silivri’ye göndereceğim. 26 ay sonra serbest kalan eski Genelkurmay Başkanı’nı dün aradım ve geçmiş olsun diledim. Bir ülke temiz ve halka hesap veren, önce halk hazansın ilkesiyle yönetilir. Bizim hedefimizde amacımızda millet zengin olmalı alın terinin karşılığını almalı. Her evde tencere kaynamalı, her yerde barış her yerde huzur olmalı. Burası bir tarım kenti. Herkes gider tarlasında çalışır, alın teri döker, ürettiği ürünün karşılığını alıyorsa huzur içinde yaşar. 30 Mart’ta elinizi vicdanınızı koyun ve oyunuzu kullanın. Neden dünyanın en pahalı mazotunu kullanıyoruz. Çünkü birilerinin cebine gidiyor bu paralar. Mazonun litresi 1 buçuk lira olacak dedik. Dediler ki efendim bunun kaynağını nerden bulacaksınız. Tabi ki ayakkabı kutularından değil. 17 Aralık’tan sonra memleket ne hale geldi. Herkese sesleniyorum 30 Mart’ta mutlaka sandığa gideceğiz. Ya harama ya helala ortak olacağız. Ertuğrul İncedere kardeşimiz sizin için İmamoğlu için çalışacak ve size her kuruşun hesabını verecek. Namuslu bir adam gibi çalışacak. Biz ona güveniyoruz siz de ona güvenin. Her kuruşun hesabını vereceğimizi daha önce söylemiştik. Yine de söylüyoruz’ dedi.

Kılıçdaroğlu konuşmasının sonunda Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan’a da destek isteyerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.