TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lösemili Yağız Komiser Hüsnü Çoban'ın elinden yemek yedi

Arka Sokaklar'ın ünlüleri Lösemili Yağız için Adana'ya geldi

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2013 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2013 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Lösemili Yağız Komiser Hüsnü Çoban'ın elinden yemek yedi

 
  ADANA (İHA) - Adana'da, altı ay önce lösemi hastalığına yakalanan 4 yaşındaki Yağız Yıldız, Arka Sokaklar dizisini çok sevdiği için sadece polislerin elinden yemek yedi.
  Adanalı 4 yaşındaki Yağız Yıldız, 15 Haziran 2013 günü yüksek ateş şikayetiyle babası Sait Yıldız (36) tarafından götürüldüğü hastanede lösemi teşhisi konulduğu için 6 aydır kanserle mücadele ediyor. Ancak Yağız, hastalığa yakalandıktan sonra ilaçlarını içmeyip yemek yemedi. Bunun üzerine babası Yıldız, Arkak Sokaklar dizisini çocuğunun çok sevdiğini belirterek  eve polis gelmesi için başvurdu. Bunun üzerine Yağız, eve gelen polis sayesinde yemek yiyip ilaçlarını içmeye başladı. Yağız, polisleri çok seviyordu ancak en büyük hayali Arka Sokaklar dizisi oyuncularını özellikle de Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan'ı görmekti.
  Haberin yayınlanmasından sonra dün gece yarısı oyuncular twitter'dan Yağız'ın kendilerini çok sevdiğini öğrendi. Oyuncular adına dizide Rıza baba olarak bilinen ünlü oyuncu Zafer Ergin telefonla Yağız’ın babasını arayıp yarın ilk uçakla oyuncuları Adana’ya göndereceğini söyledi.
  Bugün saat 13:00'de Adana'ya gelen Özgür Ozan, Mesut komiser rolünü oynayan Şevket Çoruh, Murat komiser rolünü oynayan Uğur Bektaş hemen oyuncakçıya giderek silah, polis otomobili ve oyuncaklar alarak eve geldi.
  Baba kapıda karşıladığı sanatçılara Yağız'ın enfeksiyon kapma riskine karşılık maske dağıttı. Maske takan oyuncular Yağız'ın yanına geldi. Yağız karşısında oyuncuları görünce önce inanamadı. Annesi Fatoş Yıldız'ın kucağında bulunan Yağız'ı bir süre Uğur Bektaş sevdi. Bu arada baba ve anne gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra Yağız, çok sevdiği Komiser Hüsnü Çoban'ın yani Özgür Ozan'ın kucağına geldi. Ozan da, Yağız'a yemek yedirdi. Ozan, Yağız'a polis kimliğini ve rozetini verdi. Yağız ise Ozan'a kelepçe hediye etti.
  Ozan, Yağız'ın polis olmadan yemek yemediğini öğrendiklerini bunun üzerine Adana'ya geldiklerini belirterek, "Yağız'ı gördük çok mutlu olduk. Yağız büyüyünce polis olmak istiyormuş biz de onun için geldik. En kısa sürede Yağız'a ilik bulunması için dua edeceğiz" dedi.
  Şevket Çoruh ise Yağız'ın hasta olduğunu ve polisi çok sevdiğini twitter'dan öğrendiğini bunun üzerine arkadaşlarla görüşerek hemen Adana'ya geldiklerini anlattı. Çoruh,  herkesin ilik bağışlamasını isteyerek "Sadece Yağız değil çok sayıda çocuk kanser hastası var. Yağız'ların ölmemesi için kan versin herkes" diyerek duygulandı.
  Baba Yıldız ise Yağız'ın iki isteği olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bu gerçek oldu. Ancak ikinci isteği hayatta kalması. Bunun gerçekleşmesi için kan verilmesi ve iliğin bulunması gerekiyor. Bunun için herkesi kan bağışına çağırıyoruz. Arka Sokaklar dizisi oyuncularına oğlumu mutlu ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Ancak Yağız ölmesin. Yağızlar ölmesin diye kan verelim."
  Yağız'ın kurtulması için vatandaşlar Çukurova Balcalı Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü'ne başvurup kan verebilecekler. Duyarlı vatandaşların Yağız'ın hayatta kalması için kan vermesi bekleniyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.