TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gurur duyuyorum

İsviçre’nin Montrö kentinde Europe Business Assembly (EBA) tarafından gerçekleştirilen törende Adana’nın dinamik ve yatırıma uygun gelişiminden ötürü, “Yılın En İyi Şehir Yönetimi” ve “Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülü alan Zihni Aldırmaz, Adanalılara teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2013 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2013 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gurur duyuyorum

ADANA (İHA) - İsviçre’nin Montrö kentinde Europe Business Assembly (EBA) tarafından gerçekleştirilen törende Adana’nın dinamik ve yatırıma uygun gelişiminden ötürü, “Yılın En İyi Şehir Yönetimi” ve “Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülü alan Zihni Aldırmaz, Adanalılara teşekkür etti. 

  Her iki ödülü de Adanalılar adına gururla aldığını belirten Zihni Aldırmaz, “EBA’nın Değerlendirme Kurulu yürüttüğü çalışmalar sonucu ‘Uluslararası Socrates Ödülleri’nin sahiplerini belirledi. Adanamız da bu değerlendirmede iki ödüle layık görüldü. Adana’nın dinamik ve yatırıma uygun gelişiminden ötürü ‘Yılın En İyi Şehir Yönetimi’ ve ‘Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı’ ödüllerine layık görüldük. Bu ödülleri tüm Adanalılar adına gururla aldım. Bu ödüller ‘Ortak Akıl’ anlayışının bir sonucudur. Biz Adana’ya birlikte hizmet ediyoruz ve ödülleri de birlikte alıyoruz” dedi.

  “ADANA ADINA GURUR DUYDUM

  İsviçre’nin Montrö kentindeki törende ödülleri Socrates Ödülleri Değerlendirme Komitesi Başkanı Prof. Dr. John Netting'in elinden aldığını belirten Zihni Aldırmaz, “Ben bu ödülleri Adana adına gururla aldım. Bu durum gösteriyor ki Adana bir bütün olduğunda sadece yurt içinde değil, yurt dışında da kurumların dikkatini çeken bir şehir. Ancak Adana’da yaşamalarına karşın Adana’nın potansiyelinden haberi olmayan bazılarının, Adana’nın aldığı bu ödülleri değersizleştirme çabalarına üzüntüyle tanık olmaktayız. Ben Adana’da yaşayan herkesin başarılarından mutlu olurum, gurur duyarım. İnanıyorum ki Adana’nın Avrupa’da ödül almasından da bütün Adanalılar gurur duymuştur. Elde ettiğimiz başarıların gururunu bir kez daha sizlerle paylaşmanın mutluğunu yaşıyorum” şeklinde konuştu.

  Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, İsviçre’deki ödül töreninin 20 Temmuz 1936’daki Montrö Boğazlar Sözleşmesi’nin imzalandığı tarihi binada gerçekleştirildiğini de sözlerine ekledi.

  ÖDÜLLER 6 DALDA VERİLDİ

  Öte yandan 21 yıldır Uluslararası Socrates Ödülleri’ni veren EBA, 6 dalda ödüle layık isim, kurum ve kentleri belirliyor.

  Bilim, ekonomi, şehir yönetimi, eğitim ve tıp gibi alanlarda ödül veren EBA, bu yıl Şehir Yönetimi dalında Adana Büyükşehir Belediyesi’ni ve Zihni Aldırmaz’ı ödüle layık gördü. Zihni Aldırmaz, EBA’nın 30’dan fazla ülkede yaptığı araştırma sonunda bu prestijli ödüle layık görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.